Kusztora Levente +40 745034382

Dunărea atinge destinația finală, Marea Neagră, după o călătorie aventuroasă de 2850 km din Pădurea Neagră. La 70 km în amonte de estuar, se împarte în două ramuri: ramura Chilia continuă de-a lungul unei limite de 117 km, iar filiala Tulcea după 17,5 km iarăși se împarte la brațul Sulina (63,7 km) și brațul Sf. Gheorghe 70 km). Reglementarea din aval celor doua ramuri, a redus semnificativ lungimea lor inițială, ceea ce a dus la apariția fenomenului ca 58% din apă traversează brațului Chilia.  82% din deltă, din cei 4152 km2 se află în România și 18% în Ucraina.

Clima sa este predominant continentală, influențată de efectul atenuant al mării. Temperatura medie anuală este de 11 ° C, precipitațiile medii anuale fiind de 400-500 mm. Altitudinea medie deasupra mării este de numai 52 cm, iar 20,5% este sub nivelul mării. Grupurile de morfologie sunt împărțite în următoarele proporții: apă curgătoare3%, lacuri 10%, mlaștini, 69%,  marsuri 8%, goros, 7%, și 3% câmpii.

Servicii

Trei mese pe zi din care una caldă. La solicitarea clientului apă minerală și cafea. Coca Cola și alte răcoritoare, bere, vin și alte băuturi, tigări se găsesc de asemenea, dar nu sunt incluse în preț.

Masă

În camere cu două paturi, baie cu apă rece și caldă, WC, combină frigorifică. Loc pentru grătar, duș, în aer liber și bucătărie bine utilată.

Cazare

La dispoziția oaspeților stau barci din aluminiu cu motor. 2-3 pescari pot solicita o barcă. Combustibilul consumat se plătește separat. Ghidul vă va îndruma la locurile nădite precum și unde se pot pescui răpitorii - știucă, șalău, somon...

Barci